´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre animale - pagina 2

Cel mai tare sunet emis de un caine

Cel mai tare sunet emis de un caine

Cel mai tare sunet emis de un caine omologat de Cartea Recordurilor este sunetul emis de Charlie care este cu siguranta mai rau decat muscatura lui. Sunetul emis de Charlie masoara 113,1 dB. Acest sunet a fost masurat in data de 20 octombrie 2012 in timpul concursului Purina Bark organizat in Rymill Park, Adelaide, Australia.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 5 din categoria recorduri despre animale

Cel mai puternic sunet emis de un grup de caini

Cel mai puternic sunet emis de un grup de caini

Cel mai puternic sunet emis de un grup de caini omologat de Cartea Recordurilor este sunetul ce a fost masurat ca avand 124 dB si a fost produs de 76 de caini, la un eveniment in Washington Park, Colorado, Statele Unite ale Americii, la data de 7 noiembrie 2009.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 6 din categoria recorduri despre animale

Cea mai mare bufnita de hambar

Cea mai mare bufnita de hambar

Bufnitele de hambar, sau tytonids, constituie o famile total diferita de celelalte bufnite si se disting printr-o masca in forma de inima. Cea mai mare bufnita este bufnita australiana masacata (Tyto novaehollandiae), care apare in regiunile non-desertice din Australia si din sudul Nouii Guinee. Femelele dispun de o anvergura a aripilor de pana la 1,28 metri, cantareste 0.55-1.26 kg si atinge o inaltime de 0,4-0,5 metri.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 7 din categoria recorduri despre animale

Cel mai lung salt facut de un porcusor de Guinea

Cel mai lung salt facut de un porcusor de Guinea

Porcusorul de Guinea, Trufe a facut cel mai lung salt in data 6 aprilie 2012, in Rosyth, Fife, Marea Britanie cand a stabilit un nou record la sarituri, cu o saritura de 48 cm si astfel isi doboara propriul record din data de 30 martie 2012, cand a sarit 40 cm.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 8 din categoria recorduri despre animale

« 1

2

3 4 5 »
«

»