Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre animale - pagina 5

Cei mai multi caini in costum

Cei mai multi caini in costum

Nestle Purina Pet (SUA) a organizat in 12 februarie 2012, o parada pentru animale (Beggin Pet Parade) in St Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii. A fost un Mardi Gras pentru toate tipurile de animale de companie, iar cainii au fost cei mai multi (1326 de caini) fiind imbracati in costume colorate.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 17 din categoria recorduri despre animale

Specia de sarpe cea mai lunga

Specia de sarpe cea mai lunga

Specia de sarpe cea mai lunga din lume ce a intrat in Cartea Recordurilor este pitonul reticulat (Python reticulatus) o specie de serpi neveninosi, constrictori, din familia pitonilor (Pythonidae), raspndit in padurile tropicale, liziere si pasunile adiacente din Sudul Asiei. Este o specie de serpi ce au o lungime cuprinsa intre 4 - 9 metri si o greutate de de 90 - 140 kg. Acestia se hranesc cu mamifere medii sau mari si cu pasari pe care le omoara prin sufocare, incolacindu-se in jurul lor.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 18 din categoria recorduri despre animale

Cea mai mare pisica

Cea mai mare pisica

Hercules este un Liger adult de mascul (un hibrid de feline dintre un leu si tigroaica), gazduit la Myrtle Beach Safari,o rezervatie naturala in Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii. Acesta a intrat in Cartea Recordurilor datorita dimensiunilor sale uluitoare, masurand 333 de centimetri lungime, si cantarind 418.2 kilograme. Acest specimen de felina este in general mai mare decat cele doua specii parentale. In schimb, hibrizii rezultati dintre un tigru si o leoaica sunt, de cele mai multe ori, mai mici.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 19 din categoria recorduri despre animale

Cea mai in varsta gorila in viata

Cea mai in varsta gorila in viata

Cea mai in varsta gorila in viata ce a fost inregistrata de Cartea Recordurilor este Colo o goria aflata in captivitate la Gradina Zoologica Columbus si Acvariul din Powell, Ohio, Statele Unite ale Americii. Colo este nascuta la 22 decembrie 1956 si din 4 aprilie 2013, cand avea varsta de 56 ani si 103 zile, a devenit cea mai in varsta gorila aflata in captivitate.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 20 din categoria recorduri despre animale

« 2 3 4

5

6 7 8 »
«

»