´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre animale - pagina 6

Cel mai mare Hornet (Viespea mandarina)

Cel mai mare Hornet (Viespea mandarina)

Viespea mandarina sau Hornet gigantul asiatic traieste in muntii Japoniei. Lungimea corpului este de 5,5 centimetri, iar intepatura sa poate ajunge pana la 0,6 centimetri adancime, injectand un venin atat de puternic, incat are puterea sa dizolve tesutul uman.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 21 din categoria recorduri despre animale

Cea mai grea insecta

Cea mai grea insecta

Cele mai grele sunt femelele de nimfa gigant de jungla (Heteropteryx dilatata) care sunt mult mai masive decat masculii. O femela din acest specimen a fost cantarita la gradina zoologica din Londra, in anul 1977 si avea 51,2 grame. Aceasta specie de insecta se gaseste in padure tropicala din Asia de Sud-Est, precum si in Malaezia, Sarawak in Borneo, Sumatra, Singapore si Thailanda.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 22 din categoria recorduri despre animale

Cel mai inalt caine din lume

Cel mai inalt caine din lume

Cel mai inalt caine din lume a intrat in Cartea Recordurilor in anul 2010 cand a fost declarat si cel mai inalt caine care a existat vreodata. Uriasul patruped a murit in 2013 cu o luna inainte sa implineasca varsta opt ani. Acesta era un dog german albastru care masura 2,1 metri si cantarea peste 100 de kilograme raspunzand la numele de George.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 23 din categoria recorduri despre animale

Cainele echilibrist

Cainele echilibrist

Ozzy un caine de patru ani, corcitura a raselor Border Collie si Kelpie, a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce si-a dovedit talentul de echilibrist. Ozzy a reusit sa mearga pe o coarda lunga de 3,5 metri in 18 secunde si 22 de sutimi.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 24 din categoria recorduri despre animale

« 3 4 5

6

7 8 9 »
«

»