´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre animale - pagina 7

Capra pe skateboard

Capra pe skateboard

Caprita Happie a intrat in Cartea Recordurilor Guinness dupa ce a stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare distanta strabatuta vreodata pe un skateboard de o capra. Happie a reusit sa se mentina, cu mult stoicism, pe skateboard timp de 25 de secunde, pe distanta record de 36 de metri. Stapanul caprei Melody Cooke i-a descoperit acesteia talentul dupa ce a dus-o in Fort Myers, un parc din Florida.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 25 din categoria recorduri despre animale

Cei mai multi caini care sar coarda

Cei mai multi caini care sar coarda

Recordul celor mai multi caini care sar coarda apartine echipei canine a lui Uchida Geinousha, din cadrul circului Super Wan Wan din Japonia. Japonezi au lucrat pe parcursul mai multor luni pentru a dresa cei 13 caini sa sara coarda in acelasi timp.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 26 din categoria recorduri despre animale

Cel mai mare animal care a trait vreodata din zilele noastre

Cel mai mare animal care a trait vreodata din zilele noastre

Cel mai mare animal care a trait vreodata este contemporan cu noi este balena albastra ce masoara 24 metri in lungime, cantareste 160 de tone si are inima de dimensiunile unui automobil. In cazul unui animal terestru, limita maxima teoretica a greutatii pe care acesta o poate avea este de aproximativ 100 de tone. Dovezile fosile arata ca cel mai mare animal terestru descoperit pana acum este Argentinosaurus, un erbivor care cantarea 70-100 de tone si care a trait acum aproximativ 95 de milioane de ani.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 27 din categoria recorduri despre animale

Cel mai mic taur

Cel mai mic taur

Cel mai mic taur omologat in cartea recordurilor ii apartine lui Archie din Irlanda de Nord. La doi ani acest taur masoara doar 76 de centimetri, fiind mai mic decat caini si caprele din ferma la care traieste.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 28 din categoria recorduri despre animale

« 4 5 6

7

8 9 10 »
«

»