´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre animale - pagina 8

Cel mai mare ou de gaina

Cel mai mare ou de gaina

Cartea recordurilor a omologat cel mai mare ou de gaina. Acest ou era lung de 82 de milimetri, lat de 63 de milimetri si cu o greutate de 170 de grame. Proprietarul gainii care a ouat acest ou gigant locuieste in Tbilisi si se numeste Moorman Modebadze.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 29 din categoria recorduri despre animale

Tubby cel mai ecologic caine

Tubby cel mai ecologic caine

Cel mai ecologic caine este Tubby, cainele cu cel mai mare numar de sticle reciclate. Se estimeaza ca Tubby, cainele labrador al Sandrei Gilmore, care locuieste in orasul Pontnewydd din Marea Britanie, a contribuit la reciclarea a 26.000 de sticle din plastic pe o durata de sase ani. El a strans acele sticle in timpul plimbarilor sale zilnice, tinandu-le intre dinti si aducandu-le proprietarei sale.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 30 din categoria recorduri despre animale

Cel mai rapid caine pe skateboard

Cel mai rapid caine pe skateboard

Tillman este cel mai rapid caine care a parcurs 100 de metri pe un skateboard. Recordul ii apartine lui Tillman, un simpatic Bulldog din Marea Britanie care a parcurs distanta in 19,678 secunde.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 31 din categoria recorduri despre animale

Cel mai batran caine din lume

Cel mai batran caine din lume

Cainele ce detine recordul pentru cel mai batran caine din lume este o catelusa soricar, pe nume Chanel. Aceasta aimplinit 21 de ani. Cainele, care are echivalentul a 147 de ani omenesti, nu poate sa mearga prea departe si are cataracta, motiv pentru care trebuie sa poarte ochelari de soare. Chanel a fost adoptata de stapanii ei, Denice si Karl Shaugnessey, de la un adapost din Virginia, SUA, la varsta de 6 saptamani.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 32 din categoria recorduri despre animale

« 5 6 7

8

9 10 11 »
«

»