´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre animale - pagina 9

Cea mai zgomotoasa manifestare a satisfactiei

Cea mai zgomotoasa manifestare a satisfactiei

Cea mai zgomotoasa manifestare a satisfactiei ii apartine lui Smokey, care toarce cu o intensitate de 86,3 decibeli. Intensitatea torsului a fost masurata de la un metru, iar recordul a fost stabilit acasa, in Spring Hill, Marea Britanie, unde felina este relaxata si fericita. A fost nevoie de o perie, de cateva felii de sunca si de o mana cunoscuta care sa o mangaie, respectiv cea a stapanei sale, Lucinda Ruth Adams. Smokey nu s-a sfiit sa toarca zgomots chiar daca de fata erau un reprezentant al Guiness Book, un veterinar, un membru al unei asociatii pentru protectia pisicilor si un inginer de sunet.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 33 din categoria recorduri despre animale

Cei mai multi catei care sar simultan coarda

Cei mai multi catei care sar simultan coarda

Un record destul de ciudat la prima vedere este acela al celor mai multi catei care sar simultan coarda. Recordul a fost stabilit in Japonia cu ajutorul a 13 caini si a Uchidei Geinousha.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 34 din categoria recorduri despre animale

Cea mai lunga pisica domestica din lume

Cea mai lunga pisica domestica din lume

Cea mai lunga pisica domestica din lume are 123 de centimetri si o cheama Mymains Stewart Gilligan sau mai pe scurt Stewie.Stewie mai este posesoarea unui record, ea avand si cea mai lunga coada, de 41,5 centimetri.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 35 din categoria recorduri despre animale

Cainele cu cele mai lungi urechi

Cainele cu cele mai lungi urechi

Cainele cu cele mai lungi urechi din lume este Harbor, in varsta de 8 ani, care locuieste impreuna cu stapana sa, Jennifer Wert, in Boulder, Colorado. Urechile liu Harbor masoara 31,11 centimetri si, respectiv, 34,28 centimetri. Acesta a preluat titlul de la Tigger, un caine din Illinois care avea o ureche de 34,92 centimetri, insa a murit in 2009.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 36 din categoria recorduri despre animale

« 6 7 8

9

10 11 »
«

»