´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre arta si media - pagina 2

Cele mai periculoase scene realizate un actor

Cele mai periculoase scene realizate un actor

Jackie Chan a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a filmat si realizat cele mai periculoase scene filmate vreodata de un actor care nu este cascador. In filmele sale, este cunoscut pentru stilul acrobatic de lupta, sincronizarea sa comica, folosirea armelor improvizate si cascadoriile sale inovative care de multe ori i-au produs rani grave. Jackie Chan este actor inca din anul 1962 aparand in peste 100 de filme printre care de o notorietate deosebita se bucura Police Story (Hong Kong, 1985), Ocolul Pamantului in 80 de zile (SUA / Germania / Irlanda / Marea Britanie, 2004) sau Rush Hour serie filmata in Statele Unite ale Americii intre anii 1998-2007. A debutat in Big si Little Wong Tin Bar (Hong Kong, 1962), la varsta de opt ani.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 5 din categoria recorduri despre arta si media

Productia dramatica de televiziune cu cea mai ampla difuzare simultana din lume

Productia dramatica de televiziune cu cea mai ampla difuzare simultana din lume

Serialul de televiziune CSI - Crime si Investigatii (CSI: Crime Scene Investigation) turnat de postul CBS, a stabilit un nou record mondial dupa ce a devenit, la inceputul lunii martie 2015, productia dramatica de televiziune cu cea mai ampla difuzare simultana din lume. Serialul a fost difuzat pe 4 martie in 171 de tari in cadrul unui eveniment intitulat "World CSI Day" ("Ziua mondiala CSI"). Episodul care a stabilit noul record se intituleaza "Kitty" si a fost difuzat initial in Statele Unite ale Americii pe 30 aprilie 2014, in spinoff-ul "CSI: Cyber", care a avut premiera in calitate de serial independent in aceasta luna.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 6 din categoria recorduri despre arta si media

Cele mai multe bancuri, glume si anecdote spuse intr-un minut

Cele mai multe bancuri, glume si anecdote spuse intr-un minut

Umoristul german Clive Greenaway de 57 de ani, a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a reusit sa spuna in doar 60 de secunde 26 de bancuri, glume si anecdote. Umoristul s-a antrenat mai multe luni pentru a gasi exact reteta potrivita pentru ca ascultatorii sa empatizeze cu glumele lui exact in ordinea care trebuie.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 7 din categoria recorduri despre arta si media

Cea mai mare imagine realizata din barci origami

Cea mai mare imagine realizata din barci origami

Acest record a fost omologat de Cartea Recordurilor la Spencer Plaza din Chennai, Tamilnadu, India si a fost coordonat de Wide Animation Studios. La realizarea acestui record au muncit 56 de persoane ce au aranjat cele 16343 de barci din origami pentru a realiza acea animatie.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 8 din categoria recorduri despre arta si media

« 1

2

3 4 5 »
«

»