Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre arta si media - pagina 7

Cea mai scumpa fotografie

Cea mai scumpa fotografie

Cea mai scumpa fotografie din istorie este "Rhein II" facuta in anul 1999. Aceasta a fost realizata de fotograful german Andreas Gursky si a fost vanduta in cadrul unei licitatii organizate de Christies in 2011 pentru suma de 4.338.500 de dolari. Cumparatorul este anonim.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 25 din categoria recorduri despre arta si media

Cel mai descarcat trailer in 24 de ore

Cel mai  descarcat trailer in 24 de ore

Star Trek Into Darkness a intrat in Cartea Recordurilor prin faptul ca a fost cel mai descarcat trailer a unui film pe parcursul a primelor 24 de ore. Acesta a numarat 1,8 milioane de descarcari in prima zi si peste 5 milioane de descarcari in prima saptamana de la lansare.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 26 din categoria recorduri despre arta si media

Cele mai nominalizari la Emmy ale un producator de jocuri televizate

Cele mai nominalizari la Emmy ale un producator de jocuri televizate

Cele mai nominalizari la Emmy ale un producator de jocuri televizate ii apartin lui Harry Friedman care numara pana in prezent 37 de nominalizari. Harry Friedman este producatorul executiv al emisiunilor Roata Norocului si Jeopardy, fiind unul dintre cei mai prolifici producatori de televiziune. De cand lucreaza la Sony Pictures Television, din anul 1995, Friedman a realizat peste 6.000 de episoade ale celor doua emisiuni care se dovedesc a fi cele mai de succes emisiuni din toate timpurile. Friedman a intrat in Cartea Recordurilor la data de 15 martie 2013.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 27 din categoria recorduri despre arta si media

Cel mai lung solo de chitara din lume

Cel mai lung solo de chitara din lume

David DiDonato, din Austin chitarist si profesor de muzica a stabilit un nou record mondial la cea mai lunga interpretare solo inregistrata de Cartea Recordurilor. David DiDonato a cantat pe scena de la Austin's Red 7 timp de 24 de ore si 18 minute.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 28 din categoria recorduri despre arta si media

« 4 5 6

7

8 9 10 »
«

»