´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre colectii si expozitii - pagina 3

Cea mai mare colectie de obiecte cu Hello Kitty din lume

Cea mai mare colectie de obiecte cu Hello Kitty din lume

Cea mai mare colectie de obiecte cu Hello Kitty din lume ii apartine lui Asako Kanda o japoneza care de la varsta de 11 ani a descoperit o adevarata pasiune pentru celebra pisicuta Hello Kitty. Aceasta pasiune s-a concretizat printr-o colectie uluitoare ce cuprinde 4500 de obiecte care au aceasta emblema, pentru care a intrat si in Cartea Recordurilor.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 9 din categoria recorduri despre colectii si expozitii

Cea mai mare colectie de magneti de frigider

Cea mai mare colectie de magneti de frigider

Louise J. Greenfarb detine cea mai impresionanta colectie de magneti de frigider. Louise mai este cunoscuta si sub numele de "The Magnet Lady", aceasta a inceput sa colectioneze aceste obiecte inca din anii '70. "Mereu ma face fericita", le-a marturisit "Doamna cu magnetii" celor de la CBS News. Louise are plasati aproape 600 de magneti pe frigiderul sau, iar restul colectiei de pana la 45.000 de magneti este imprastiata in toate colturile casei. Magnetii au fost achizitionati din toate colturile lumii si acopera toate domeniile, de la actori din filme vechi pana la campanii politice sau diferite personaje celebre.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 10 din categoria recorduri despre colectii si expozitii

Posesorul celei mai mari colectii de semne "Nu deranjati"

Posesorul celei mai mari colectii de semne "Nu deranjati"

Posesorul celei mai mari colectii de semne "Nu deranjati" este Jean-Francois Vernetti, din Elvetia. Colectia sa a fost adunata din hotelurile din intreaga lume. El a reusit sa stranga 11.111 de astfel de semne din 189 de tari, incepand din 1985.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 11 din categoria recorduri despre colectii si expozitii

Cea mai mare colectie de mascote Mickey Mouse

Cea mai mare colectie de mascote Mickey Mouse

Cea mai mare colectie de mascote Mickey Mouse omologata de Cartea Recordurilor ii apartine doamnei Janette Estevez si contine 2.760 de mascote ce-l reprezinta pe celebrul personaj de animatie.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 12 din categoria recorduri despre colectii si expozitii

« 1 2

3

4 »
«

»