´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri depre copii - pagina 3

Cel mai tanar baterist profesionist din lume

Cel mai tanar baterist profesionist din lume

Cel mai tanar baterist profesionist din lume ete Julian Pavone din Statele Unite care a intrat in circuitul profesionist la doar 5 ani, 10 luni si 3 zile. Julian Pavone este in baietel considerat un adevarat geniu al muzicii, fiind capabil sa cante la un set de 22 de piese si cu contracte semnate cu Vic Firth, Sabian Cymbals si Sennheiser Microphones. Julian afot invitat la peste 150 de emisiuni, inclusiv la Oprah Winfrey.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 9 din categoria recorduri depre copii

Cel mai tanar programator al unui joc video

Cel mai tanar programator al unui joc video

Zora Ball, o fetita de 7 ani din Statele Unite ete cea mai tanara programatoare al unui joc video. Zora lucreaza deja la Institutul Tehnologic Harambee, unde a pus la punct singura o aplicatie de tip joc pentru o companie de telefonie mobila. Ea s-a folosit de limbajul Bootstrap si si-a prezentat lucrarea la Targul de Inventica al Universitatii din Pennsylvania.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 10 din categoria recorduri depre copii

Cel mai tanar DJ de club din lume

Cel mai tanar DJ de club din lume

Cel mai tanar DJ din lume este Jack Hill nascut pe 20 mai 2000 in Weston, Marea Britanie si a fost platit prima oara pentru serviciile lui de DJ pe 26 august 2007, cand Jack avea doar 7 ani si 98 de zile, cand a primit 50 de lire sterline pentru fiecare ora de mixaj efectuata pentru clubul CK din Weston.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 11 din categoria recorduri depre copii

Cel mai tanar moderator radio

Cel mai tanar moderator radio

Cel mai tanar moderator radio ete Jack Hill care la doar 8 ani are propria lui emisiune, bzata pe propriul segment, intitulat Jack on the Box, la postul Star Radio, ce emite pe frecventa 107.7 fm din Weston, Marea Britanie.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 12 din categoria recorduri depre copii

« 1 2

3

4 »
«

»