´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 12

Persoana cu cel mai mult par pe corp

Persoana cu cel mai mult par pe corp

Persoana cu cel mai mult par pe corp este Supatra Sasuphan din Thailanda. O fetita, de 11 ani, care a fost declarata copilul cu cel mai mult par de catre Guiness World Records in luna martie din 2012. Aceasta fetita sufera de sindromul Ambras care-i acopera cu par pe toata suprafata corpului. Sindromul Ambras denumit si sindromul varcolacului care este unul foarte rar intalnit. In ultimii 300 de ani, au fost raportate doar 50 de cazuri cu acesta modificare genetica. Persoanele care sufera de acest sindrom au par pe toata fata, incluzand pleoapele, si partea superioara a corpului.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 45 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cea mai marie greutate atarnata de limba

Cea mai marie greutate atarnata de limba

Thomas Blackthorne din Marea Britanie detine recordul celei mai mari greutati atarnata de limba. Thomas Blackthorne a reusit sa tina atarnata in limba o greutate ce cantarea 12,25 kilograme.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 46 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cea mai mica talie din lume

Cea mai mica talie din lume

Cea mai mica talie din lume ii apartine lui Cathie Jung din SUA. Talia ei masoara 38 de centimetri. Cathie a spus ca in ultimii 12 ani a purtat pe timpul zilei un corset strans, insa de acum il va purta 24 de ore pe zi.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 47 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cele mai multe piercing-uri

Cele mai multe piercing-uri

Femeia cu cele mai multe piercing-uri este Elaine Davidson din Brazilia denumita si cea mai intepata femeie din lume, aceasta are 4225 de piercing-uri. Piercing-urile purtate de Elaine Davidsonse estimeaza ca au mult peste 7 kilograme. In 2011, Elaine s-a casatorit in Marea Britanie cu un barbat care nu are niciun piercing!

Cartea recordurilor: Recordul numarul 48 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 9 10 11

12

13 14 15 »
«

»