´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 17

Cele mai multe interventii chirurgicale plastice

Cele mai multe interventii chirurgicale plastice

Cindy Jackson, in varsta de 53 de ani din SUA a avut cel putin 47 proceduri cosmetice, inclusiv noua complete. Cindy Jackson a suferit liftinguri, liposuctii, operatii la nas, genunchi, talie, abdomen, coapse, buze, barbie. Chirurgii plasticieni au redus lungimea unor oase, au efectuat machiaj semi-permanent.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 65 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai bun timp pentru a iesi din geamantan

Cel mai bun timp pentru a iesi din geamantan

Leslie, a avut nevoie de 7.04 secunde pentru a iesi dintr-un geamantan. Recordul a fost batut pe 31 mai 2008, in Los Angeles, California, SUA.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 66 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai lung par

Cel mai lung par

Cel mai lung par masoara 6,63 metri si este lungimea parului lui Xie Quiping. Posesoare acestui par nu a mai trecut pe la coafor din 1973. Desi mai sunt pretendenti la titlul de posesori al celui mai lung par din lume, Xin nu-si face griji, pentru ca inca nimeni nu a putu obtine o lungime mai mare de 8 metri. Recordul a fost validat de expertii de la Cartea Recordurilor Guiness.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 67 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai puternic tipat

Cel mai puternic tipat

Cel mai puternic tipat a masurat 129 de decibeli, este puterea strigatului lui Jill Drake. Ca sa va fie clar cat este de puternic un astfel de strigat, inchipuiti-va ca sunetul unui motor reactiv este doar cu 10 decibeli mai mare. Recordul a fost validat de catre specialistii de la Cartea Recordurilor Guiness in 2000.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 68 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 14 15 16

17

18 19 »
«

»