´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 5

Cea mai mare adunare a persoanelor centenare

Cea mai mare adunare a persoanelor centenare

Recordul privind cele mai multe persoane de peste 100 de ani aflate la un loc a fost inscris in Cartea Recordurilor la Regency Nursing and Rehabilitation Centers din Somerset, New Jersey, Statele Unite ale Americii. In acest centru special s-au adunat 31 de centenari impreuna cu familiile lor pentru un pranz cu muzica si omagii aduse centenarilor. Centenarii care au participat la realizarea recordului locuiesc in jurul orasului New Jersey sau in zonele inconjuratoare.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 17 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Deplasare in pozitia podul

Deplasare in pozitia podul

Filipineza Leilani Franco este o contorsionista ce a intrat in Cartea Recordurilor datorita faptului ca este inzestrata cu o elasticitate si o mobilitate iesita din comun. Leilani a reusit sa faca podul si sa mearga astfel, in acea pozitie, pe o distanta de 20 de metri, in doar 10 secunde si 05 sutimi. Primii pasi in contorsionism i-a facut la Scoala Nationala a Circului din Canada, unde sustine ca a invatat toate trucurile.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 18 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Deplasarea pe rotile facand spagatul

Deplasarea pe rotile facand spagatul

Rohan Kokane un baiat indian in varsta de 12 ani,a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a trecut cu rotilele pe sub o placa de 10.03 metri lungime si 2.5 metri latime aflata la o inaltime de doar 25 centimetride la sol, pe o distanta de 10 metri. El a reusit aceasta performanta, in plina deplasare, facand spagatul si cu torsul aplecat in fata, foarte aproape de sol.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 19 din categoria recorduri despre corpul omenesc

100 de metri pe tocuri si in rochie de seara

100 de metri pe tocuri si in rochie de seara

Julia Plecher din Germania a intrat in Cartea Recordurilor cu un record putin mai ciudat, aceasta a alergat pe distanta de 100 de metri in 14 secunde si 531 de miimi. Ciudatenia provine din faptul ca Julia a alergat in rochie de seara si cu pantofi cu toc.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 20 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 2 3 4

5

6 7 8 »
«

»