´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre corpul omenesc - pagina 8

Cei mai mari tripleti din lume

Cei mai mari tripleti din lume

Brittany Deen din America a doborat un record mondial, dupa ce a reusit performanta de a naste cei mai mari tripleti din lume. Micutii cantaresc impreuna 9,07 kilograme, individual, au 2,5 kilograme, 3,3 kilograme si 3,5 kilograme. Aceasta greutate este exceptionala pentru tripleti, deoarece ei se nasc in general prematur. Medicii de la Sutter Medical Center din Sacramento, California apreciaza ca acest lucru se intampla o data la 8.000 de nasteri, deoarece tripletii au fost conceputi pe cale naturala, lucru care se intampla foarte rar.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 29 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cele mai multe scobitori infipte in barba

Cele mai multe scobitori infipte in barba

Ed Cahill din Irlanda a stabilit un nou record: cele mai multe scobitori infipte in barba. Ed in varsta de 25 si-a lasat barba sa creasca timp de aproape un an pentru a stabili recordul. In cadrul emisiunii The Ray D'Arcy Show din studiourile radioului Today FM, Ed si-a infipt in barba 3107 scobitori intr-un timp de trei ore. Acesta spune ca i-a venit ideea in timp ce-si astepta comanda la un restaurant, de plictiseala.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 30 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Scufundarea in cel mai friguros lac

Scufundarea in cel mai friguros lac

Exploratorii rusi au stabilit un nou record mondial dupa ce s-au scufundat in adancurile unui lac izolat in cea mai friguroasa perioada a anului pentru a descoperi un monstru similar celui din Loch Ness. Cu toate ca nu au gasit nicio creatura legendara au reusit sa stabileasca un nou record mondial, cand pentru prima data, un om s-a scufundat in cea mai dura regiune de pe Terra in perioada cea mai friguroasa a anului. Lacul se gaseste in regiunea in care se afla si satul Oimyakon, care detine recordul pentru cea mai scazuta temperatura inregistrata vreodata intr-o asezare locuita de oameni, sub -70 de grade Celsius.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 31 din categoria recorduri despre corpul omenesc

Cel mai musculos barbat din lume

Cel mai musculos barbat din lume

Egipteanul Mustafa Ismail a fost omologat ca fiind cel mai musculos barbat din lume. Bicepsul acestuia masoara aproape 80 de centimetri. Ismail a declarat ca pentru a ajunge la acest record face cate doua antrenamente zilnic si duce o dieta bazata pe carne de pui si carne de peste.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 32 din categoria recorduri despre corpul omenesc

« 5 6 7

8

9 10 11 »
«

»