´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri diverse - pagina 2

Cel mai mare acvariu din lume

Cel mai mare acvariu din lume

Cel mai mare acvariu din lume inregistrat de Guinness World Records este la S.E.A. Aquarium din Singapore. Acesta dispune de 49 de habitate diferite (rezervoare), care contin un total de 38,7 milioane de litri de apa proaspata si sare, fiind casa pentru 100.000 de animale, care fac parte din peste 800 de specii inclusiv rechini. O parte din Resorts World Sentosa, a fost oficial inaugurat la 7 decembrie 2012.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 5 din categoria recorduri diverse

Cea mai mare minge din folie de plastic

Cea mai mare minge din folie de plastic

Organizatia Hessle Road Network Young People's Centre din Hull, Yorkshire, Marea Britanie a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a realizat cea mai mare minge din folie de plastic ce masura nici mai mult nici mai putin de 3.23 metri. Ideea realizarii acestui record i-a venit unui copil din grupul copiilor de 9-12 ani si a fost ralizat in cinci zile in care s-a muncit in jur de 5 ore.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 6 din categoria recorduri diverse

Cele mai multe intrebari adresate

Cele mai multe intrebari adresate

Graham Norton din Marea Britanie a stabilit recordul pentru cele mai multe intrebari adresate de gazda unui talk-show TV in 6 ore. Acesta a raspuns la 175 de intrebari si in data de 7 martie 2013, a intrat in Cartea Recordurilor.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 7 din categoria recorduri diverse

Cel mai mare dovleac din lume

Cel mai mare dovleac din lume

Cel mai mare dovleac din lume cantareste 873 de kilograme si a fost cultivat de fermierul Tim Mathison, care a castigat marele premiu la Campionatul Mondial de dovleci organizat in statul american California. Tim Mathison a povestit ca uriasul dovleac a crescut atat de mare in doar 105 zile.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 8 din categoria recorduri diverse

« 1

2

3 4 5 »
«

»