´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri diverse - pagina 4

Cel mai mare numar de pepeni sparti pe stomac

Cel mai mare numar de pepeni sparti pe stomac

Cel mai mare numar de pepeni sparti pe stomac intr-un minut ii apartine lui Jim Hunter din Australia care a spart pepenii pe stomacul Celiei Curtis, de asemenea din Australia. Jim Hunter a sectionat 26 de pepenii cu o secure speciala intr-un minut.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 13 din categoria recorduri diverse

Cel mai mare balon de guma

Cel mai mare balon de guma

Recordul privind cel mai mare balon de guma de mestecat a fost realizat de Chad Fell in la data de 24 aprilie 2004 in Haleyville SUA. Chad Fell a umflat un balon ce masura 50.8 centimetri fara a se ajuta de maini.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 14 din categoria recorduri diverse

Cel mai mare platou cu hummus

Cel mai mare platou cu hummus

La data de 25 octombrie 2009, 250 de bucatari libanezi au stabilit un record Guinness, pentru cel mai mare platou cu hummus, bucatari au preparat peste doua tone din acest piure de naut. Organizatorii au anuntat ca acesta este "un eveniment patriotic de amploare nationala", vizand sa revendice caracterul libanez al hummusului, dar si al salatei taboule. Hummusul este un amestec de naut, pasta de susan, ulei de masline, suc de lamaie si usturoi. Taboule este o salata din bulgur (crupe de grau), patrunjel, ceapa, rosii tocate, ulei de masline si suc de lamaie.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 15 din categoria recorduri diverse

Cea mai lunga enchilada (mancare populara in Mexic)

Cea mai lunga enchilada (mancare populara in Mexic)

Are 70 de metri lungime si cantareste 1,5 tone. Bucatarii au preparat-o cu prilejul unui festival anual si a fost suficienta ca toti participantii la respectivul festival sa guste din ea.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 16 din categoria recorduri diverse

« 1 2 3

4

5 »
«

»