´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri romanesti - pagina 4

Cele mai multe penaltiuri aparate

Cele mai multe penaltiuri aparate

Helmuth Duckadam, fostul portar al Stelei a intrat in Cartea Recordurilor datorita penaltiurilor pe care le-a aparat in finala cu Barcelona fiind supranumit "Eroul de la Sevilla". Duckadam, a aparat toate cele patru lovituri de departajare, executate de Alesanco, Pedrazza, Alonso si Marcos in finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona avand o contribu?ie enorma la castigarea trofeului de catre Steaua Bucuresti.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 13 din categoria recorduri romanesti

Cea mai mare ciorba de burta din lume

Cea mai mare ciorba de burta  din lume

Recordul privind cea mai mare ciorba de burta a fost inregistrat la inceputului lui octombrie, 2007. Ciorba de burta, avea 1058 de litri si a fost preparata de opt bucatari care au gatit sapte ore, care insa a fost mancata rapid de participantii la Bucharest Food Festival.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 14 din categoria recorduri romanesti

Cel mai mare cos impletit din lume

Cel mai mare cos impletit din lume

Cel mai mare cos impletit din lume este un cos de nuiele impletit in cadrul editiei Festivalului Turda Fest, in perioada 25-27 septembrie 2009, cand a fost catalogat de World Records Academy drept cel mai mare din lume. Cosul are o lungime de aproape 19 metri, o inaltime de 9,48 de metri, o latime la baza de peste 10 metri si a fost impletit in noua zile de o echipa de 16 membrii ai comunitati de tigani din Turda.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 15 din categoria recorduri romanesti

Cea mai lunga scrisoare pentru Mos Craciun

Cea mai lunga scrisoare pentru Mos Craciun

In decembrie 2008, peste 1.000 de copii cu varstele cuprinse intre 8 si 14 ani au compus cea mai lunga scrisoare adresata lui Mos Craciun. Pe parcursul a zece zile, un sul de hartie lung de mai bine de 300 de metri a circulat prin scolile din orasul Brasov. Rezultatul final a fost o scrisoare de 413 metri lungime.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 16 din categoria recorduri romanesti

« 1 2 3

4

5 6 7 »
«

»