Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre societatea moderna - pagina 2

Cele mai multe cartii de vizita colectate in 24 de ore

Cele mai multe cartii de vizita colectate in 24 de ore

James Fleetham de C Squared (Marea Britanie), a colectat un total de 402 de carti de vizita la Festivalul de mass-media Global 2013 n Montreux, Elvetia, organizat in perioada 29-30 aprilie 2013. Conform regulamentului, James a trebuit sa stranga, prin contact personal cu fiecare detinator de carduri, sub ochiul atent al juriului, cat mai multe carduri si se pare ca a reusit.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 5 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cele mai multe mirese adunate la un loc

Cele mai multe mirese adunate la un loc

Foyle Hospice a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a adunat 748 de mirese adunate la un loc. Evenimentul s-a desfasurat in Londonderry, Irlanda de Nord, Marea Britanie unde a realizat si o o strangere de fonduri n memoria sotului. Varsta mireselor a fost variata de la adolescente pana la mirese trecute de 70 de ani.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 6 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cel mai mare protest coordonat de Rickroll

Cel mai mare protest coordonat de Rickroll

La 10 februarie 2008 a intrat in Cartea Recordurilor cel mai mare protest coordonat de Rickroll, la care au participat undeva intre 6000 - 8000 de membrii mascati si sustinatori al Grupului Anonymous care s-au adunat in cel putin 90 de orase din intreaga lume, ca parte a proiectului Chanology, protestand impotriva Bisericii Scientologice.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 7 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cel mai mare protest internet

Cel mai mare protest internet

SOPA si PIPA (Stop Online Piracy Act si PROTECT IP Act) au fost doua legi propuse in SUA de Congres care a dus la proteste pe scara larga pe world wide web. La 18 ianuarie 2012, cel putin 115.000 de site-uri au luat parte la acest protest. Mai mult de 162 milioane de vizitatori au fost intampinati pe Wikipedia in limba engleza de o pagina de blocare care a incurajat utilizatorii de a contacta reprezentantul Congresului.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 8 din categoria recorduri despre societatea moderna

« 1

2

3 4 5 »
«

»