´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre societatea moderna - pagina 4

Cea mai mare adunare de elfi

Cea mai mare adunare de elfi

Recordul privind cea mai mare adunare de oameni imbracata in elfii mosului, omologat in Cartea Recordurilor a fost stabilit in Bridgend, South Wales, Marea Britanie. La acest eveniment s-au adunat aproape 800 de voluntari costumati in elfii lui Mos Craciun. La recordul anterior au participat 607 persoane si a fost stabilit in New York City in decembrie 2009.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 13 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cele mai multe luminite pe un pom de Craciun

Cele mai multe luminite pe un pom de Craciun

Recordul pentru cele mai multe lumini aprinse simultan pe un pom de Craciun este detinut de RTL Television GmbH, din Germania si numara nu mai putin de 150.000 de luminite colorate ce decoreaza pomul aflat in fata Catedralei din Koln, Germania.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 14 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cele mai multe luminite de Craciun dintr-o gospodarie

Cele mai multe luminite de Craciun dintr-o gospodarie

O casa din Australia a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai luminata casa de Craciun din lume. Casa apartine familiei Richards din Canberra si a fost decorata pentru sarbatorile de iarna, cu nu mai putin de 502.165 de beculete. David Richards proprietarul casei a spus ca a inceput sa lucreze la amenajarea decoratiilor luminoase inca din luna octombrie. Lungime totala a instalatiei depaseste 50 de kilometri, iar factura electrica pentru o luna este estimata la 2.300 de dolari americani.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 15 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cel mai inalt pom de Craciun plutitor

Cel mai inalt pom de Craciun plutitor

Cel mai inalt pom de Craciun plutitor ce a intrat in Cartea Recordurilor se gaseste in laguna Rodrigo de Freitas din Rio de Janeiro, Brazilia. Pomul, este decorat feeric cu peste 3.3 milioane de beculete si are o inaltime de peste 100 de metri fapt ce a dus la omologarea sa de Guinness World Records ca fiind cel mai mare copac de Craciun, masurand peste 100 de metri.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 16 din categoria recorduri despre societatea moderna

« 1 2 3

4

5 6 7 »
«

»