´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre societatea moderna - pagina 7

Cel mai mare puzzle realizat din corturi

Cel mai mare puzzle realizat din corturi

Recordul privind cel mai mare puzzle realizat din corturi a fost omologat pe o plaja din Qingdao, provincia Shandong din China, in octombrie 2012. Puzzle-ul a fost obtinut din 900 de corturi si a format un dragon chinezesc.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 25 din categoria recorduri despre societatea moderna

Un milion de fani pe Twitter in numai 25 de ore

Un milion de fani pe Twitter in numai 25 de ore

Charlie Sheen a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a stabilit un nou record, adunand un milion de fani pe Twitter in numai 25 de ore. Charlie Sheen este un actor foarte popular, dar totodata si foarte controversat datorita numeroaselor scandaluri in care a fost implicat, care se crede ca sunt farse cu scop publicitar.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 26 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cei mai multi Supermani la un loc

Cei mai multi Supermani la un loc

La data de 5 Iunie 2013 casa de filme Warner Bros a doborat recordul de cei mai multi oameni aflati la un loc costumati in Superman. Actualul record a adunat la un loc 566 de supermani depasind ulteriorul record care a reusit sa adune doar 437. Warner Bros a initiat acest record pentru a-si face publicitate noului film Man of Steel care se lanseaza in SUA pe 14 Iunie. Oficialul Philip Robertson din partea Guinness World Records a omologat recordul si a inmanat un certificat oficial care atesta aceasta realizare.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 27 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cel mai mare curcubeu uman

Cel mai mare curcubeu uman

Cel mai mare curcubeu uman a fost realizat dintr-un numar de 31.000 studenti si profesori, de la Politehnica din Filipine. Acestia au creat un curcubeu uman urias, in parcul central din Manila. Cu diferite ocazii, curcubeul din Manila este reconstituit, spre incantarea celor prezenti si mai ales a turistilor.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 28 din categoria recorduri despre societatea moderna

« 4 5 6

7

8 9 10 »
«

»