´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre societatea moderna - pagina 8

Cele mai multe persoane sub acelasi dus

Cele mai multe persoane sub acelasi dus

Recordul privind cel mai mare numar de persoane aflate concomitent sub acelasi dus a fost realizat pe o plaja din Marea Britanie. La acest record in ciuda vremii racoroase au participat 152 de persoane, care au reusit sa doboare recordul precedent, stabilit in Statele Unite la care au participat doar 145 de persoane .

Cartea recordurilor: Recordul numarul 29 din categoria recorduri despre societatea moderna

Parada purtatoarelor de bikini

Parada purtatoarelor de bikini

In 2012 la Oregon, SUA, a fost omologat recordul privind cea mai mare parada a purtatoarelor de bikini. La aceasta parada dedicata exclusiv femeilor au participat 281 de persoane. Locul barbatilor se regasea in tribune si printre privitori.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 30 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cele mai multe purtatoare de bikini pe zebra

Cele mai multe purtatoare de bikini pe zebra

In 2012 la Oregon, SUA, a fost omologat recordul celor mai multe purtatoare de bikini care traveseaza pe zebra. Aceasta traversare a zebrei s-a facut de 281 de pietoni in bikini. Pe durata inregistrari recordului circulatia a fost oprita si reprezentantele sexului frumos admirate.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 31 din categoria recorduri despre societatea moderna

Cea mai mare lupta cu rosii

Cea mai mare lupta cu rosii

In fiecare an ultima zi de miercuri a lunii august in localitatea Bunol de langa Valencia, Spania are loc cea mai mare bataie cu mancare denumita Festivalul Tomatina. In 1999, 25 000 de persoane au petrecut o ora, batandu-se cu 120 de tone de rosii. Festivalul incepe atunci cand multimea poate reteza o sunca Serrano legata in varful unui stalp uns cu grasime, dupa care organizatorii descarca rosii pe strazi, pentru ca participantii sa le ia si sa le arunce unii in altii. La terminarea luptei, oraselul este complet acoperit cu pasta lipicioasa de tomate, iar pe strazii curg rauri de suc de rosii. Masinile de pompieri spala apoi strazile si cladirile, iar participantii se indreapta spre dusurile improvizate de langa rau. Tomatina a inceput intamplator in 1944, cand un camion a rasturnat din greseala transportul sau de tomate.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 32 din categoria recorduri despre societatea moderna

« 5 6 7

8

9 10 11 »
«

»