´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre sport si sportivi - pagina 5

Cel mai rapid serviciu din tenis

Cel mai rapid serviciu din tenis

Cel mai rapid serviciu din tenis ii apartine jucatorului profesionist Samuel Groth care la la 9 mai 2012 a intrat in Cartea recordurilor cu un serviciu ce a atins viteza de 255.7 kilometri pe ora. Samuel Groth are o inaltime de 1.94 metri si o greutate de 93 de kilograme. Cele mai puternice servicii ale sale au atins viteze de 253.5 si 255.7 de kilometri pe ora.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 17 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cea mai mare adancime atinsa de un scafandru

Cea mai mare adancime atinsa de un scafandru

Recordul privind cea mai mare adancime atinsa de un scafandru este 318,25 metri si este detinut de sud-africanul Nuno Gomes din iunie 2005. Recordul a fost stabilit pe 10 iunie 2005 cand a realizat scufundarea la 4 km in larg in Marea Rosie.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 18 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cea mai varstnica persoana din lume care a sarit cu parapanta

Cea mai varstnica persoana din lume care a sarit cu parapanta

O batranica de 101 ani din statul american Utah a intrat in Cartea Recordurilor, fiind cea mai varstnica persoana din lume care a sarit cu parapanta. Mary Allen Hardison a ales sa-si sarbatoreasca ziua de nastere intr-un mod inedit, sarind cu parapanta in tandem. Mary s-a decis sa faca acest pas dupa ce fiul ei Allen, in varsta de 75 de ani, s-a apucat si el de acest sport, ea a spus ca daca esti batran nu inseamna ca trebuie sa stai zile intregi si sa nu faci nimic. Femeia in varsta de 101 ani a intrat in Guinness Book dupa ce a reusit sa bata recordul detinut de o alta femeie, in varsta de 100 de ani, din Cipru, care a zburat cu parapanta in 2007.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 19 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cel mai lung Goool din lume anuntat la radio

Cel mai lung Goool din lume anuntat la radio

Comentatorul sportiv al postului public de radio, Ilie Dobre, a doborat un nou record mondial in timpul partidei dintre Vointa Sibiu si Otelul Galati. World Record Academy a anuntat ca angajatul Radio Romania Actualitati a strigat "gol" timp de 31 de secunde fara sa respire. Ilie Dobre a strigat timp de mai bine de jumatate de minut "gol" dupa ce Gabriel Paraschiv a marcat pentru Otelul Galati.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 20 din categoria recorduri despre sport si sportivi

« 2 3 4

5

6 7 8 »
«

»