´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre sport si sportivi - pagina 7

Cel mai rapid jucator de sport stacking

Cel mai rapid jucator de sport stacking

Steven Purugganan este cel mai rapid jucator de sport stacking, un joc cu pahare. Americanul Steven Purugganan a asamblat si dezasamblat structurile continand cel mai mare numar de pahare, in 5,93 secunde, cu ocazia campionatelor WSSA Greater Sport Stacking din orasul Cleveland, pe 3 iunie 2009.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 25 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cel mai puternic fotbalist

Cel mai puternic fotbalist

Cel mai puternic fotbalist este Francisco Javier Galan Marin, autorul celui mai rapid sut. Pe 29 octombrie 2001, spaniolul Francisco Javier Galan Marin a expediat mingea de fotbal cu o viteza de 129 de kilometri/ora in studiourile emisiunii "El Show de los Records" din Madrid.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 26 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cea mai puternica femeie din lume

Cea mai puternica femeie din lume

Cea mai puternica femeie din lume este Jang Mi-Ran din Coreea de Sud campioana la haltere. La Olimpiada de la Beijing, halterofila a reusit sa ridice o greutate de 124.75 kilograme, castigandt aurul la categoria super-grea.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 27 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cele mai multe cutite aruncate

Cele mai multe cutite aruncate

Throwdini detine recordul mondial privind cel mai mare numar de cutite aruncate intr-un minut. Acest record a fost stabilit in orasul Freeport, din apropiere de New York, pe 26 decembrie 2007 cand David R. Adamovich, supranumit "The Great Throwdini" a aruncat 102 cutite lungi de 35 de centimetri in jurul partenerei sale, Tina Nagy, intr-un singur minut.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 28 din categoria recorduri despre sport si sportivi

« 4 5 6

7

8 9 10 »
«

»