´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre sport si sportivi - pagina 8

Echilibrul in patru degete

Echilibrul in patru degete

Wang Weibao detine recordul de timp pentru mentinerea echilibrului in patru degete. Chinezul Wang Weibao a ramas 19,23 de secunde in echilibru pe patru degete, pe platourile emisiunii "Zheng Da Zong Yi", la Beijing, pe 9 noiembrie 2008.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 29 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cu bicicleta peste obstacole

Cu bicicleta peste obstacole

Benito Ros Charral este omul care a sarit peste cel mai mare numar de obstacole, pedaland pe roata din spate a unei biciclete. Pe 19 aprilie 2009, spaniolul Benito Ros a obtinut recordul mondial sarind peste 48 de obstacole, pedaland doar pe roata din spate a unei biciclete, pe platourile emisiunii "Lo Show dei Record" din Milano.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 30 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cea mai batrana dansatoare profesionista de salsa

Cea mai batrana dansatoare profesionista de salsa

Sarah Paddy Jones este cea mai batrana dansatoare profesionista de salsa. Britanica Sarah Paddy Jones, nascuta pe 1 iulie 1935, a castigat premiul I in spectacolul organizat de televiziunea spaniola "Tu si que vales", in decembrie 2009, devenind cea mai in varsta dansatoare de salsa acrobatic care primeste acest titlu.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 31 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cea mai rapida femeie

Cea mai rapida femeie

Florence Griffith Joyner, este femeia ce detine recordul celei mai rapide femei din lume. Florence Griffith Joyner detine din 16 iulie 1988 recordul mondial la 100 de metri. In acea zi Florence a scos un timp de 10.49 secunde, care oficial o transforma in propritara celor mai rapide picioare de pe pamant.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 32 din categoria recorduri despre sport si sportivi

« 5 6 7

8

9 10 »
«

»