´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri romanesti noi

Prima alpinista care a terminat circuitul Seven Volcanoes

Prima alpinista care a terminat circuitul Seven Volcanoes

Alpinista Coco Popescu, a fost prima alpinista din lume care a terminat circuitul Seven Volcanoes si tot prima alpinista din lume care a atins varful celui mai inalt Vulcan din Antarctica - Muntele Sidley. La 24 ianuarie 2011,acest record a fost omologat de World Records Academy.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri romanesti

Cea mai tanara alpinista pe Ararat si Damavand

Cea mai tanara alpinista pe Ararat si Damavand

Geta Popescu este o tanara alpinista in varsta de doar 11 ani, legitimata la Clubul Sportiv Montan Altitudine, ce a doborat doua recorduri omologate de Cartea Recordurilor dupa ce a escaladat doi dintre cei mai inalti munti vulcanici ai lumii. Geta Popescu a fost cel mai tanar alpinist ce a escaladat muntele Ararat de 5.000 de metri si muntele Damavand de 5671 de metri.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri romanesti

Cei mai multi dansatori in sincron cu umbrele

Cei mai multi dansatori in sincron cu umbrele

Recordul mondial privind cei mai multi dansatori in sincron cu umbrele a fost stabilit la Arenele Romane, Romania, unde Hewlett-Packard Global eBusiness Operations Centre a adunat 1.461 de oameni sub coordonarea unui coregraf profesionist care i-a coordonat pe toti cei 1.461 de participanti ce au dansat sincron cu umbrele colorate, timp de 6 minute si 24 de secunde.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri romanesti

Cele mai multe persoane ce s-au rujat simultan timp de un minut

Cele mai multe persoane ce s-au rujat simultan timp de un minut

Recordul privind cele mai multe persoane ce s-au rujat impreuna simultan timp de un minut a fost doborat sambata, 8 martie 2014 la Iulius Mall din Cluj unde au participat 1.384 de persoane ce s-au rujat timp de un minut folosind rujurile si oglinzile primite la intrare. Participantele au fost de toate varstele, de la adolescente pana la pensionare. Recordul a fost omologat imediat de catre reprezentatul Guinness Book care a venit special de la Londra, Mark Gerard McKinley. Recordul anterior era detinut de Caracas, capitala Venezuelei, unde in august 2012, 1.002 femei si barbati s-au rujat timp de un minut intr-un centru comercial.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri romanesti

1

2 3 4 »
«

»