´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre sport si sportivi noi

Cel mai rapid hat-trick, cele mai rapide 4 si 5 goluri consecutive

Cel mai rapid hat-trick, cele mai rapide 4 si 5 goluri consecutive

Robert Lewandowski si-a castigat binemeritatclocul in istoria fotbalului dupa meciul nemaipomenit pe care l-a jucat cu Wolfsburg, la inceputul campionatului. Lewandowski a doborat patru recorduri in doar 9 minute dupa ce a marca de 5 ori impotriva lui Wolfsburg. A reusit astfel cel mai rapid hat-trick, cele mai rapide 4 goluri consecutive, cele mai rapide 5 goluri consecutive si cele mai multe goluri marcate de o rezerva din istoria Bundesliga. Atacantul lui Bayern a inscris intre minutele 51 si 60, dupa ce a intrat pe teren in minutul 46 in locul lui Thiago Alcantara. Robert Lewandowski are 28 de goluri in 25 de meciuri oficiale jucate in acest campionat pentru Bayern si nationala Poloniei.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 1 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cel mai bun marcator din Premier League

Cel mai bun marcator din Premier League

Jamie Vardy este cel care a intrat in Guinness World Records ca fiind cel mai bun marcator din Premier League. Acesta este singurul marcator care a inscris in 11 meciuri consecutive din Premier League. Cu trei ani inainte de a intra in Cartea Recordurilor juca fotbal la nivel de amatori, iar acum, la 28 de ani, este golgheterul la zi din Premier League. Pana la varsta de 25 de ani, Jamie a jucat la echipe non-profesioniste, sau din liga a 4-a engleza, in 2012 a ajuns la Leicester unde a demonstrat ca este un fotbalist remarcabil care un an mai tarziu, dupa ce a marcat 16 goluri a dus echipa in Premier League. In 2015 dupa 14 etape, Leicester imparte primul loc in Premier League cu Manchester City si are doi reprezentanti in primii 7 marcatori ai campionatului.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 2 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cei mai multi participanti la un antrenament fizic

Cei mai multi participanti la un antrenament fizic

Recordul mondial privind cel mai mare numar de participanti la o sesiune de antrenament fizic intens in decurs de 24 de ore a fost stabilit sambata, 7 martie 2015 de zeci de mii de Membri Independenti Herbalife alaturi de clientii, prietenii si familiile lor din 82 de tari in care au avut loc antrenamente individuale sau de grup pentru a promova un stil de viata sanatos si activ dintre care peste 2.000 au fost romani. Sesiunile de antrenament au demarat in 7 martie in orase de pe intregul glob, incepand cu Auckland, in Noua Zeelanda si au continuat si in alte colturi ale lumii: India, Asia in Phnom Penh din Cambodgia, Kuala Lumpur din Malaezia si Hong Kong din China, Seul din Coreea de Sud, Italia, Franta, Spania, Polonia, Rusia, Turcia, Grecia, Romania. Actiunea a culminat cu sesiunea derulata in cladirea de birouri unde isi are sediul compania Herbalife, in complexul LA Live din centrul orasului Los Angeles. Acolo, Samantha Clayton, Director in Fitness si Educatie in cadrul Herbalife, a coordonat o sesiune de antrenament cu peste 4.000 de persoane.

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 3 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cele mai multe tractiuni la bara

Cele mai multe tractiuni la bara

Mark Jordan din Statele Unite ale Americii, Texas, in varsta de 54 de ani a facut 4.321 de tractiuni la bara. Recordul mondial a fost stabilit in 24 de ore in zilele de 3-4 noiembrie 2014 si a fost folosit pentru a strange donatii de catre HELP (Hammonds Education Leadership Program).

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 4 din categoria recorduri despre sport si sportivi

1

2 3 4 »
«

»