´╗┐

Cartea recordurilor - Guiness book

Recorduri despre sport si sportivi - pagina 3

Cel mai mare numar de meciuri oficiale pentru un club

Cel mai mare numar de meciuri oficiale pentru un club

Rogerio Ceno in varsta de 41 ani a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de meciuri oficiale disputate pentru acelasi club, pentru cel mai mare numar de meciuri in calitate de capitan de echipa si pentru cel mai mare numar de goluri pentru un portar. Recordurile portarului au fost stabilite la finele sezonului 2013, cand portarul-golgheter si capitanul echipei de fotbal FC Sao Paulo, a primit din partea Guinness Book, cu ocazia debutului campionatului Braziliei, certificatele celor trei recorduri mondiale. Rogerio Ceni si-a inceput cariera de profesionist in 25 iunie 1993 si a avut pana la sfarsitul lui 2013 1.081 de meciuri in calitate de jucator la acelasi club, in calitate de capitan la acelasi club la finele lui 2013 avea 866 de meciuri si a reusit sa inscrie 113 goluri din care doar unul a fost inscris la o faza de joc in august 2006, restul au fost inscrise din lovituri libere sau penalty-uri. In palmaresul sau figureaza Cupa Mondiala (2002), Cupa Confederatiilor (1997), doua Cupe Libertadores (1993, 2005) si trei campionate ale Braziliei (2005, 2006, 2007).

Cartea recordurilor noi: Recordul numarul 9 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cel mai bun timp pentru un maratonist imbracat in Mos Craciun

Cel mai bun timp pentru un maratonist imbracat in Mos Craciun

Cel mai bun timp obtinut de un maratonist imbracat in Mos Craciun a fost realizat de Paul Simons din Marea Britanie la Flora London Marathon din Londra. Recordul a fost inregistrat de Paul la 26 aprilie 2009 si este de 2 ore 55 de minute si 50 de secunde.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 10 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cei mai multi brazi de Craciun taiati in doua minute

Cei mai multi brazi de Craciun taiati in doua minute

Recordul privind cei mai multi brazi de Craciun taiati in doar doua minute ii apartine lui Erin Lavoie din SUA care a reusit sa puna la pamant intr-un timp record 27 de brazi. Recordul a fost realizat pe platourile de filmare ale Guinness World Records din Germania, la data de 19 decembrie 2008.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 11 din categoria recorduri despre sport si sportivi

Cea mai varstnica persoana ce practica Kiteboarding

Cea mai varstnica persoana ce practica Kiteboarding

Afaceristul Richard Branson din Marea Britanie, nascut la 18 iulie 1950, a devenit cea mai varstnica persoana ce practica kiteboarding, si care a traversat Canalul Englezesc la la 1 iulie 2012, cand avea 61 ani si 349 zile. Kiteboardingul este un sport foarte nou, dezvoltat puternic in anii 90 si initiat, in principal, de windsurferi care-si doreau o mai mare libertate de miscare, mai multa viteza, posibilitatea de a aluneca pe apa si de a zbura, in acelasi timp.

Cartea recordurilor: Recordul numarul 12 din categoria recorduri despre sport si sportivi

« 1 2

3

4 5 6 »
«

»